Referensprojekt – Utsikt över skärgården

Ytterdörr

Inspiration

Norr om Stockholm utanför Åkersberga bor Lasse i en högt belägen fastighet med utsikt som vetter mot havet och Stockholms norra del av skärgården. Detta ger ett öppet och utsatt läge för väder och vind och då krävs det att man tänker till när man gör sitt fönsterbyte så man väljer ett alternativ som är säkrat för framtiden, långt framöver. För att maximera utsikt och ljusinsläpp valde vi att montera fasta fönster för glaspartiet. Samtliga fönster var av typen träfönster med aluminiumbeklädnad från Malec fönster.

Fönstermästarna har hjälp Lasse med följande:

  • Nya fönsterpartier mot havet.
  • Ny altandörr.
  • Nya vridfönster i sovrum.
  • Ny ytterdörr med ett modernt och säkert lås från Yale Doorman.
Referenskund Lasse

Här kommer en kort summering av Lasses egna erfarenhet av fönsterbytet:

”Jag är supernöjd. Montörerna från Fönstermästarna är ruskigt effektiva och betade av ett fönster i taget. Känslan av att komma hem och kliva in genom en sprillans ny dörr var bättre än vad jag föreställt mig. För mig gav detta en helt ny prägel på hela huset. Alla känner igen sig i frustrationen av en dörr som knarrar eller inte går att stänga ordentligt. Detta är något man stör sig på varje gång man går igenom men som man sällan gör något åt, det är dock värt mödan! Huset känns varmare och utsikten mot havet är oslagbar.”

Lasse, är det något du skulle vilja säga till någon som funderar på att byta sina fönster eller dörrar med Fönstermästarna?

“Absolut, arbetet och väntan är värd besväret. Känslan av att komma hem till ett hus som upplevs som varmare, enklare och finare är oslagbart. Ett fönsterbyte med Fönstermästarna var en smidig process med bra kommunikation. Vill ni ha en referens från så är det bara att fråga!”

Fler bilder från projektet

Vardagsrum-fast-fönster
Utsida altan

 

altandörr-inne-assa
Ytterdörr-Yale-Doorman-assa
Altandörr
Utsida

 

Vridfönster detalj
fönstermontering

Vill du veta mer?

Tveka inte att säga till!

Kontakta oss