Fönsterbyte - BRF och Fastighet

Fönstermästarna, en given partner för föreningens fönsterprojekt

Checklista-vid-Fonsterbyte-BRFEtt fönsterbyte i en BRF, bostadsrättsförening kan ställa höga krav på dig som styrelserepresentant. Valet av projektpartner är otroligt viktigt för ett lyckat projekt! Fönstermästarna är en helhetsleverantör och projektpartner för fönsterbyten i bostadsrättsföreningar och större fastigheter.

Fukt, kallras eller ruttna fönsterkarmar brukar vara en av orsakerna till ett fönsterbyte i en bostadsrättsförening. Energibesparing, tystare och bättre inomhusklimat är något man får på köpet!

Vi på Fönstermästarna hjälper dig genom hela processen från val av fönster till genomfört monteringsprojekt. Ett lyckat projekt med fönsterbyte bygger på bra kommunikation, planering samt expertkunskap kring monteringen.

 

Fönstermästarna är –  ”En märkesoberoende projektpartner med lång erfarenhet av montering och projektledning för ett lyckat fönsterbyte.”

 

Alla fastigheter är olika, och önskemålen kring funktioner, tillbehör eller säkerhet skiljer sig ofta, därför väljer vi att arbeta med de största tillverkarna och specialisera oss på monteringen för bästa möjliga kvalitet och resultat i alla led. Några av dessa är till exempel SP-Fönster, NorDan eller Dako.

 

BOKA KONSULTATION

 

Fönsterbyte Solna BRF

Fönstermästarnas process – För ett lyckat fönsterbyte i en BRF!

Ett fönsterbyte i en BRF är ett stort projekt för många föreningar men också något som tillför mycket värde över tid. För att göra processen så smidig som möjlig jobbar vi därför enligt en enkel men väl utarbetad process för ett lyckat projekt. Här står kommunikationen i första rummet, både till styrelsen men också respektive lägenhets-innehavare.

1. Kostnadsfri Konsultation

Projektet börjar med en kostnadsfri konsultation på plats där vi träffas och går igenom behov, frågor och krav samt tar enklare initiala mått inför kommande lösningsförslag med rekommenderad fönsterleverantör.

2. Lösningsförslag

Vi har nu tagit fram ett lösningsförslag med en föreslagen/önskad fönsterleverantör. Detta för att säkerställa krav, behov och tillbehör för era nya fönster.

3. Offertmöte

Vi har nu gemensamt landat i en lösning som möter behov och önskemål så tar vi nästa steg och skapar en total offert för projektet inklusive material och montering. Vi ses och går igenom offerten tillsammans och justerar denna efter behov. Självklart kan provmontage av ett fönster beställas innan det större projektet beställs!

4. Avtal och beställning

När offerten sen är godkänd övergår den till ett avtal. Innan vi lägger beställningen görs även en kontrollmätning av samtliga fönster för att säkerställa leveransen. Lösningsförslaget beställs från tillverkaren och vi planerar montageprojektet till den beräknade leveransen.

5. Informationsmöte och genomgång

Vi vet att kommunikationen är otroligt viktig, därför bokar vi ett informationsmöte där vi tillsammans går igenom hur projektet kommer gå till. Här planerar vi i vilken ordning monteringen skall göras, tar frågor och hjälper till med kommunikationen till de boende.

 

Nästa steg för min BRF?

 

För att komma igång brukar det enklaste vara att boka en konsultation, här är vårt primära mål att hjälpa dig, svara på frågor och stötta tidigt i projektet.
Vi vet att detta är ett stort beslut och vill därför hjälpa på alla sätt vi kan. Börja därför med att höra av dig!

BOKA KONSULTATION  eller RING oss på telefon: 08 – 505 421 70