Referensprojekt – Vridfönster i Täby

Inspiration

”Fönstermästarna gav snabba svar, under hembesöket fick jag en bra känsla över att dom visste vad dom pratade om. André från Fönstermästarna tog upp detaljer kring mina fönster och ställde frågor kring flera saker jag inte tänkt på själv. Detta gav stor trygghet och ett professionellt bemötande” – Susanna, Täby


Ett fönsterbyte, oavsett storlek kan vara ett stort projekt för en fastighetsägare. Vi på Fönstermästarna vill hjälpa dig i alla steg på vägen i projektet. Vi sätter dig, med dina drömmar och mål i fokus i alla våra projekt. Nedan kan du läsa om Susanna i Täby, Stockholm som upplevde att hennes nuvarande fönster började bli gamla och slitna samt att de inte passade stilen på huset hon bor i. De fönster som satt monterade idag var spröjsade och släppte inte in ljuset och skogen på ett tillfredställande sätt.

Susanna kontaktade Fönstermästarna för att få hjälp med sitt fönsterbyte. Efter en indikativ offert, beställning och leverans var det dags att köra igång med monteringen. För denna fastighet valdes vridfönster från SP-Fönster. Dessa levererades en fredag i oktober och monteringen påbörjades på måndagen veckan efter. Det tog ca 2 dagar för att montering av 4 fönster där själva fönsterbytet gjordes den första dagen. Dag 2 spenderades till att färdigställa fönstersmygar, foder och montering av utdragbara myggnät.

SP-fönster vridfönster
Nytt fönster under pågående montering

5 snabba frågor med Susanna – Om fönsterbytet med Fönstermästarna


Vad var den största anledningen till att du ville byta fönster?

”De fönster som satt monterade idag matchade inte husets stil. Vi har en så fin baksida med mycket skog och jag upplevde att spröjs och fönsterkarm skymde utsikten. Efter bytet var det som att skogen kom in i huset och rummen fick en helt annan känsla av ljus och öppenhet.”

Vad gjorde att du valde Fönstermästarna framför övriga aktörer på marknaden?

”Jag upplevde att Fönstermästarna gav snabba svar och väl på plats på hembesöket så fick jag en bra känsla över att dom visste vad dom pratade om. André från Fönstermästarna tog upp detaljer och ställde frågor kring flera saker jag inte tänkt på själv. Detta gav stor trygghet och ett professionellt bemötande.”

Färdigmonterat vridfönster
Vad kände du var mest positivt att få ditt fönsterbyte gjort av Fönstermästarna?

”Allt flöt på otrolig bra, leveransen kom på utsatt tid, monteringen gick effektivt och montörerna var väldigt fokuserade.”

Var det något som överträffade dina förväntningar?

”Något som var en väldigt positiv överraskning var att rummen var renare efter monteringen än innan. Montörerna städade och tog med sig allt material samt ställde tillbaka alla möbler. Det var som om inget hade hänt, förutom nya fönster förstås!”

Vad skulle du säga till någon som funderar på att göra ett fönsterbyte med Fönstermästarna?

”Att våga ställa dumma frågor och nämna allt du tänker på. Rätt frågor med tydliga svar svar får en att absolut känna sig trygg med deras expertis. Tidsramarna stämde med med estimatet,  jag fick bra återkoppling och de höll alla tider som utlovats.”

 

Färdigställd montering – SP Vridfönster


 

 

Vill du veta mer om hur Fönstermästarna kan hjälpa dig med ditt fönsterprojekt?
Klicka nedan för att kontakta oss!

Vill du veta mer?

Tveka inte att säga till!

Kontakta oss