Daloc

Daloc dörrar logo

Behöver du byta dörr och är intresserad av en Daloc-dörr? Fönstermästarna byter din nuvarande dörr till en Daloc-dörr, snabbt och smidigt. Daloc är skandinaviens ledande tillverkare av stål- och trädörrar.

Ledande i Skandinavien

Dalocs unika styrka som tillverkare och leverantör ligger i att kunna leverera alla typer av dörrar, från oklassade massiva trädörrar till säkerhetsdörrar för lägenheter och högsäkerhetsdörrar med skott- och explosionsskydd. Att Daloc har en unik kompetens och erfarenhet är också en viktig resurs och trygghet.

Daloc har över 75 års samlad erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av dörrar. De vet det som finns att veta om klassade stål- och trädörrar och delar gärna med sig av sitt kunnande och sina erfarenheter.

Läs mer om dörrar från Daloc här.

 

Miljö, hållbarhet & kvalitet

Daloc har genom gedigen egenutvecklig jobbat fram en hög kvalitet på både sina dörrar och själva produktionen.

Dalocs produktionsmetoder är anpassade för att medverka till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle. De ser miljöarbetet som en viktig och ständigt pågående process och ligger långt fram när det gäller att miljöanpassa sina produkter och övrig verksamhet.

Ett exempel på detta är deras målerisystem, som ger dig som kund möjlighet att välja både trädörrar och ståldörrar som är målade med vattenburen och därmed miljövänlig färg.

Kontakta oss för att få närmare specifikationer

Vill du ha mer information om produkter från Daloc?

Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss