K-rauta

Vill man ligga i framkant vid fönsterbyte gäller det att jobba med bra leverantörer. K-rauta är ett av Sveriges största byggvaruhus och finns tillgängliga från Umeå i norr till Malmö i söder.

Tillgänglighet och utbud

Prisvärt byggmaterial med hög kvalitet, att byta fönster kräver mer än bara själva fönstret. Vårt samarbete med K-rauta innebär att vi kan erbjuda slitstarka produkter av hög kvalitet för att färdigställa hela ditt projekt, utan att det behöver kosta dig skjortan.

Genom att jobba med K-rauta får vi tillgång till ett enormt brett sortiment, med goda garantier och hög kvalitet.

Tryggt för oss, tryggt för dig.

Läs mer om K-rauta här.

Historia & utveckling

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till sitt första byggvaruhus i Sverige 1996 var dem snart rikstäckande med 17 varuhus runt om i Sverige. Med sina rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet dem att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar dem bara med prisvärda produkter.

Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Att ett handslag fortfarande gäller.

Kontakta oss för att få närmare specifikationer

Vill du ha mer information om produkter från K-rauta?

Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss