VELFAC

VELFAC logo png

VELFAC är ett internationellt företag med verksamhet i Danmark, Sverige, Irland, England och Polen som tillverkar fönster- och dörrar samt skjutdörrar i unika konstruktioner av trä, aluminium och komposit till en rad europeiska marknader med över 50 års erfarenhet.

Kvalitetsprodukter med fokus på energi och miljö

VELFAC är ett erkänt och etablerat företag med över 50 års erfarenhet av att tillverka eleganta och unika fönster- och fasadlösningar i högkvalitativa och samtida material samt är kända för sina kvalitetsprodukter och produktutveckling med fokus på energi och miljövänliga lösningar.

VELFACs långa erfarenhet skapar fönster som sätter standarden när det gäller dagsljusoptimering, utsikt, frisk luft och energieffektivitet. Detta är viktiga parametrar för människors hälsa, utveckling och komfort och bidrar till att göra fönstret till en av de mest hållbara byggnadskomponenterna.

Läs ner om VELFAC här.

Kontakta oss för att få närmare specifikationer

Brett sortiment i skandinavisk design

Söker du nya fönster har VELFAC fönster till många typer av byggnader och du kan i stort sett få dem hur du vill. Allt från klassiska fönster med spröjs till det enkla och modernare fönstret med strikta linjer.

velfac-200-energy

Bilden ovan visar ett exempel från VELFAC 200 Energy serie som består av fönster, skjutdörrar och altandörrar i trä/alu. Alla produkter i serien kan kombineras utan någon synlig skillnad på fasaden. Det betyder att du från utsidan inte kan se skillnaden mellan fasta fönsterfönster, fönster som kan öppnas eller altandörrar eller skjutdörrar. Det hjälper till att bevara de rena linjerna i huset.

 

Vill du ha mer information om produkter från VELFAC?

Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta oss