Fönsterbyte Stockholm

Behöver du som bor i Stockholm byta fönster?

Fönstermästarna är en helhetsleverantör för fönsterbyte i Stockholm. Ett fönsterbyte kan kännas som en stor investering men är lönsamt om det planeras bra. Vi hjälper dig hela vägen från val av fönster till monterat och klart, allt för att det ska bli så optimalt som möjligt för dig och din bostad oavsett var i Stockholm du bor.

Ta kontakt med oss idag genom chatt, mail eller telefon och beskriv vad du behöver hjälp med så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök för att titta närmare på ditt projekt.

Fönsterbyte Stockholm, vad kostar det?

Priset för fönsterbyte är en viktig faktor och därav en av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder. Eftersom det finns en mängd av olika leverantörer och projektpartners i Stockholm, varierar kostnaden för fönsterbyten. Men även valet av vilken typ av fönster bidrar till att kostnaden varierar. Vi vet att det är svårt att välja vilka fönster man ska satsa på när det kommer till leverantör, material, glas och miljöpåverkan.
Du får en trygghet i beställning, leverans och montering om du väljer en lokal partner med upparbetade samarbeten med Sveriges största leverantörer av fönster och dörrar. Fönstermästarna är en märkesoberoende partner specialiserade på montering som hjälper privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF) runt om i Stockholm med alla typer av fönsterbyten.

Fönsterbyte i Stockholm

Byta fönster billigt, så gör du!

Om priset är en viktig faktor för ditt fönsterbyte i Stockholm vill vi passa på att tipsa om några viktiga punkter som är bra att tänka på för att resultatet ska bli ett lyckat projekt utan dolda kostnader. 

Tips för att byta fönster billigt!

  • Välj ett fönster av standardstorlek om möjligt (eftersom att lagerförda fönster är oftast billigare)
  • Välj en stor, upparbetad leverantör. Det billigaste fönstret på internet kan kännas bra i stunden men i själva verket leda till en kostsam historia över tid.
  • Minimera antalet funktioner vid beställningen. Välj kvalitet före antal funktioner.
  • Gör vissa delar själv – Detta kan t.ex vara bortforsling, demontering av lister & foder eller eventuellt efterarbete.
  • Ta in flera offerter och jämför priser och upplevelse! Även om priset alltid är viktigt så är känslan och förtroendet av din projektpartner lika viktigt. 

Rotavdrag vid fönsterbyte Stockholm 2021

Du kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för ditt fönsterbyte. Men ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden och inte materialkostnaden. Det har ett maxbelopp på 50.000:- per person och år samt står i relation till hur mycket du utnyttjat RUT-avdraget samma år.
Hos Fönstermästarna så lägger vi till ROT-avdraget automatiskt på din offert om du är berättigad till detta. Om du redan använt ROT-avdraget det innevarande året så är det bra om du säger till så får vi ta en dialog kring detta och uppdatera offerten.

Är du osäker på vad som gäller så har vi har listat vilka villkor du behöver uppfylla för att nyttja ROT-avdraget 2021 här. Du kan även gå in på skatteverket för att läsa om vad som gäller.

takfonster-stockholm

Byta takfönster i Stockholm

Går du i tankarna av att sätta in ett takfönster eller byta ett befintligt? Takfönster skapar inte bara rymd och ger ett generöst ljusinsläpp. Utan ger dig även möjligheten att vädra och släppa in frisk luft. Vi på Fönstermästarna hjälper dig gärna att ge din inomhusmiljö en ny dimension. Vi monterar nya takfönster eller byter ut befintliga för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastigheter över hela Stockholm.  

Byta ytterdörr

Bor du i Stockholm och behöver byta ytterdörr? En bra ytterdörr när det kommer till säkerhet, utseende och för att slippa drag och kallras är minst lika viktigt som ett bra fönster. Utöver fönsterbyten utför vi på Fönstermästarna även byten av ytterdörrar, innerdörrar och altandörrar. Vi jobbar med upparbetade aktörer som Swedoor, Diplomat och NorDan.

byta-ytterdörr

Fönsterbyte Stockholm omdömen

Det är mycket att tänka på inför ett fönsterbyte och därför vill vi ge dig möjligheten att ta del av projekt vi utfört som du kan hämta inspiration från. Gå in och läs om hur vi hjälpte Lasse i Åkersberga med hans fantastiska hus med utsikt över Stockholms norra skärgård. Läs om Johanna, en av medlemmarna i en bostadsrättsförening i Solna. Där vi hjälpte till med att byta ut alla fönster till nya SP fönster.

“Känslan av att komma hem till ett hus som upplevs som varmare, enklare och finare är oslagbart. Ett fönsterbyte med Fönstermästarna var en smidig process med bra kommunikation.” Läs artiklen här.

Läs om hur Johanna själv berättar om upplevelsen med Fönstermästarna som leverantör vid bostadsrättsföreningens fönsterbyte. Läs artikeln här.

Fönstermästarna är en helhetsleverantör för fönsterbyte. Med en modern process, total transparens och gedigen erfarenhet av montering är vi ledande i fönsterbranschen.