Vårkampanj!

Boka ett samtal och se hur mycket du kan spara.

Fönster från SP-fönster

Sänk din energiförbrukning med upp till 35% med nya fönster och dörrar!

Vi kickstartar 2023 med ett bra paketpris på fönster + montering för just ert område. Alla fastighetsägare har påverkats mer eller mindre av vinterns energipriser. Något som ställer högre krav på en effektiv energianvändning. Boka ett samtal med en av våra säljare och se hur mycket du kan spara för just din fastighet!

Visste du att fönster och dörrar står för en av de större energiförlusterna i en fastighet?

Fyll i formuläret för att boka ett första samtal kring just ditt projekt. Fönstermästarna  har tidigare genomfört flertalet fönsterbyten i just ditt område, och vill därför passa på att erbjuda även dig möjligheten.

Läs mer här nedanför om vår process, våra partners och hur du kan finansiera och delbetala ditt projekt.

Kampanjen är giltig fram till 31/6-2023


 

Fyll i formuläret för att ställa en fråga eller boka ett samtal!

eller

Ring oss för ett första samtal!


Delbetalning & Finansiering

Fönstermästarna samarbetar med Svea Ekonomi för delbetalning och förmånliga lån för ditt fönsterprojekt. Med vår delbetalning kan du själv lägga upp hur du vill finansiera ditt projekt och på hur lång tid. Självklart är finansieringen flexibel och kan förtidslösas utan extra kostnader.

  • Bestäm din månadskostnad
  • Betala i egen takt
  • Räntefria upplägg och hybridlån*

*För detaljerade villkor och tariffer, kontakta Fönstermästarna för mer information

Fönstermontering som det borde vara

Fönstermästarna är en helhetsleverantör för fönsterbyte. Med en modern process, total transparens och gedigen erfarenhet av montering vill vi revolutionera fönsterbranchen. Självklart arbetar vi med de största tillverkarna i Sverige och Europa för att hålla en hög kvalitet och erbjuda lösningar som passa just dina behov.

Hur det fungerar

1. Projektgenomgång

Inled en konversation med oss genom chatt, telefon eller mail där du beskriver dina behov. Vi kommer tillsammans överens om en tid som passar för att titta på projektet på plats. Under mötet tar vi mått på dina fönster och eventuella dörrar som ska bytas. Detta möte är självklart kostnadsfritt och ett perfekt tillfälle att ställa frågor och bolla ideér.

2. Offertförslag

I detta steg får du ett digitalt offertförslag skickat till dig. Detta innehåller ofta flera alternativ som passar just ditt hem och dina önskemål. Du kan i lugn och ro begrunda offerten och känner du för att gå vidare så bokar vi ett besök med kontrollmätning inför beställning.

3. Leverans & Montering

Dina nytillverkade fönster levereras enligt tidigare satt plan på det datum du och din Fönstermästare har bestämt. Montering genomförs och självklart kan vi återvinna vi dina gamla fönster när arbetet är klart.

4. Slutbesiktning

När projektet är klart görs en slutbesiktning. Ni går igenom monteringen och eventuella frågor. Självklart lämnas garanti på både montering och dina nya fönster.

Inspiration och kunskap

Se alla artiklar 

rot-rut-avdrag-2020
Guider

Köpa fönster online: Så undviker du vanliga risker och gör ett smart köp

fönster med imma och kondens
Guider

Energistöd för fönsterbyte – Så kan du spara pengar

vinterhus-snö-energirenovering
Guider

Byt till nya fönster och spara energi